Taller

qui som?

Daniel Gabarró (Impulsor)

Daniel Gabarró va impulsar inicialment el projecte, és mestre, psicopedagog, diplomat en administració i gestió d’empreses i expert en PNL. Fa anys que acompanya a centenars de persones en cursos d’autoconeixement per viure en plenitud. Col·laborador habitual dels programes de Catalunya Ràdio “L’ofici de viure” i “L’ofici d’educar”, entre d’altres.

Laura Cortés (Coordinadora i Directora)

Laura Cortés és la persona responsable de la direcció del projecte. És Animadora Sociocultural, Educadora social i Agent d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones. La Laura ha realitzat un treball de creixement personal profund a través de diversos cursos d’intel·ligència emocional i coaching, a més, té una gran experiència amb joves. La seva missió és garantir la qualitat del projecte.

 

LA JUNTA DIRECTIVA

Núria Querol (presidenta)

La Núria Querol és Dra. en Química i llicenciada en Biotecnologia, i tot i que la seva trajectòria professional està dedicada al sector de la investigació i al desenvolupament dels materials per a paviments asfàltics és una gran apassionada del creixement personal.
És exalumna del curs Aula Interior que realitza el Daniel Gabarró, ha realitzat diversos cursos d’autoconeixement i també ha impartit el curs “Aula entre Iguals”.

 

Marina Arjó (secretària)

La Marina és psicòloga, psicopedagoga, educadora, experta en processos de canvi i psicologia positiva.
A més, és experta en diferents tècniques com el coaching, pnl, winwave, constel·lacions individuals, intel·ligència emocional, etc.
És una apassionada de l’acompanyament personal i de la seva feina, i amb “Sense Embuts” té l’oportunitat de compartir no només els seus coneixements, sinó i sobretot una manera d’entendre la vida.

 

 

Maite Terés (tresorera)

La Maite Terés  és graduada amb Administració i Direcció d’empreses, comptable de professió i exalumna del curs d’Aula Interior del Daniel Gabarró.

La Maite ens explica: “Em sento molt agraïda de compartir l’experiència de formar part de Sense Embuts amb tots i totes vosaltres”.

 

VOCALS

Cristina Molinero (vocal)

La Cristina Molinero és diplomada en Ciències Empresarials, llicenciada en Administració i Direcció d’empreses, Postgrau en direcció financera i màster en gestió i creació de microempreses.


Fa 20 anys que està treballant a l’Institut Municipal d’Ocupació. Va començar sent professora de comptabilitat i laboral i actualment és coordinadora del programa de Simulació d’Empreses i porta la coordinació de projectes per a joves emprenedors/es.
També és consultora de la UOC- Jesuïtes en l’assignatura de comptabilitat des de fa 5 anys i va participar en la creació de l’aula virtual.

És membre de Sense Embuts perquè creu molt en el projecte ja que cuida al nostre jovent per tal que siguin adults saludables amb confiança en ells/es mateix@s.

Susanna Benabarre (vocal)

La Susanna és educadora i animadora social. Fa més de 10 anys que treballa en l’àmbit residencial amb joves adolescents.

És exalumna del curs Aula interior del Daniel Gabarró.

La Susanna està a Sense Embuts perquè creu que és essencial poder oferir al jovent eines que donen l’oportunitat de ser més feliç@s i millorar com a persona, a més, és l’excusa per continuar formant-se i reflexionar sobre si mateixa.

 

Sònia Castan

La Sònia es defineix com una persona proactiva i positiva davant la vida, apassionada de l’autoconeixement (psicològic) i el benestar emocional.
Llicenciada en Dret i formada en economia i finances, ve desenvolupant la seva carrera professional des de fa 24 anys al món financer.

La seva curiositat pel comportament humà, la porta, per una banda, a formar-se contínuament en diferents eines de Creixement Personal (Coaching Personal i Organitzacional a la UDL, MBSR de Mindfulness, Points of View, Coaching per Valors i Teràpia Gestalt) i, per una altra banda, a col·laborar de forma voluntària en diferents projectes per al desenvolupament de la persona.

Òscar Fillat (vocal)

L’Òscar Fillat és educador social i músic.

Durant la seva trajectòria com a professional de l’educació social, l’Òscar ha treballat en UEC’s, CRAE’S, centres residencials amb persones amb capacitats diverses, educador de carrer i actualment treballa al Centre Educatiu el Segre.
El món de l’adolescència l’apassiona i des de sempre ha estat vinculat en centres d’Esplai i de colònies, en entitats sense ànim de lucre.